Hoe gaat het in zijn werk?

Onze producten worden verzonden via PostNL. De diepvriesproducten worden verzonden in een kartonnen doos met hierin een isolatie zak en droogijs (-78.9°C). Hierdoor zijn onze producten 48 uur bevroren en komen deze ook bevroren bij u aan. Wij hebben hiervoor gekozen zodat u zelf het moment kunt kiezen om onze producten te consumeren.

Wij verzenden onze producten van maandag tot en met donderdag, zodat er geen problemen ontstaan met ontdooide bestellingen. De pakketjes komen namelijk in 97% van de gevallen binnen 24 uur aan en de andere 3% binnen twee dagen.

Bezorgmogelijkheden:

- Bezorgen op het door u opgegeven adres. Als u voor deze mogelijkheid kiest is het van belang dat u kiest voor een adres waar zeker iemand aanwezig is. Dit om ervoor te zorgen dat uw producten niet ontdooien.

- Post NL Afhaalpunt:

Het is ook mogelijk om u pakket op een post NL afhaalpunt te laten leveren, dit verloopt middels postNL. Als u deze bezorg mogelijkheid kiest ligt uw pakket na 16:00 klaar bij uw dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Met deze mogelijkheid bepaalt u dus zelf op welk tijdstip van de dag u het pakket afhaalt. Het is natuurlijk wel van belang dat u het op dezelfde dag afhaalt zodat uw bestelling niet ontdooit.

-Afhalen op onze eigen locatie (Echt Midden Limburg)

U kunt ook ervoor kiezen om de bestelling op een van onze eigen locaties te laten leveren in Echt Midden Limburg. Via whats app ontvangt u een bericht als de bestelling klaarstaat.

 

Track & Trace:

Met uitzondering van het afhalen op ons eigen afhaal punt ontvangt u bij alle bovengenoemde bezorgmogelijkheden een Track & Trace code bij uw bestelling. Hierdoor bent u er altijd van op de hoogte wanneer u uw pakket kunt verwachten. 

 

Mocht er tijdens de levering iets mis zijn gegaan met uw bestelling.Of heeft u vragen omtrent de levering stuur dan en e-mail naar [email protected] of bel/WhatsApp naar 0630036342.

Levering:

Besteld op  Aflevering
Maandag voor 23:59 uur Dinsdag 
Dinsdag voor 23:59 uur Woensdag 
Woensdag voor 23:59 uur Donderdag 
Donderdag voor 23:59 uur Vrijdag 
Vrijdag voor 23:59 uur   Dinsdag 
Zaterdag voor 23:59 uur Dinsdag
Zondag voor 23:59 uur Dinsdag 

We leveren onze pakketten middels PostNL, zij streven ernaar het pakket de volgende dag te leveren maar dit is geen garantie. Houd er dus rekening mee dat er 3% kans is dat het pakket kan vertragen en 1 dag later bezorgd wordt. Dit heeft geen invloed op de inhoud van het pakket.