Voeding Spieropbouw

2
Resultaten
 • High Protein Toast - BBQ Chicken Cheese [2 Stuks]
  KCAL216
  E19
  K12
  V10
  € 6,95
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
 • Rijst met Kip Teriyaki en Sperziebonen maaltijd
  KCAL405
  E37
  K55
  V3
  € 6,95
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

meal prep maaltijden bestellen

Waarom meal prep maaltijden een uitkomst bieden voor sporters

Wie sport, moet eten voor onder andere goed (spier)herstel. Toch kan het bereiden van de juiste sportmaaltijden een hele uitdaging zijn. Naast het verzinnen van een lekkere maaltijd die de juiste voedingswaarden voor bij jouw fitness- of sportdoelstellingen bevat, moet je de ingrediënten in huis halen en de keuken induiken om de voedzame maaltijden te bereiden. Meal preppen kan een uitkomst bieden als je niet elke dag veel tijd kwijt wilt zijn aan het bedenken, kopen en bereiden van gezonde maaltijden. Meal preppen houdt in dat je meerdere maaltijden in een keer bereidt, en die bijvoorbeeld in gelabelde bakjes in je vriezer opslaat. Zo heb je alvast voor iedere dag een bakje eten klaarstaan dat je alleen maar hoeft op te warmen. Prep the food you need, en je voorkomt dat je bij honger of tijdsgebrek terugvalt op een gemakshap. Ook kost het minder tijd om via meal prepping in één keer voor meerdere dagen gezonde maaltijden te regelen.

Meal prep maaltijden om je doelstellingen te bereiken; hoe?

Toch blijf je als je zelf food prep maaltijden gaat samenstellen, afhankelijk van je eigen inspiratie en tijd om deze meal prep maaltijden te bereiden. Het is zonde als je bij het bereiden van meal prep maaltijden, steeds terugvalt op één recept. Op die manier wordt gezond eten misschien wat saai en wordt het wellicht lastiger om je te blijven motiveren voor gezond eten én het meal preppen zelf.

De oplossing? Laat jouw meal prep maaltijden door Fuelyourbody verzorgen! Je bestelt in onze webshop gemakkelijk heerlijke meal prep maaltijden. Je vindt ze hierboven in zogenaamde packs; deze bestaan uit meerdere maaltijden met bijvoorbeeld één of twee dezelfde componenten (of die bijvoorbeeld allemaal iets van kip bevatten), maar variëren wat betreft bijvoorbeeld het soort groenten waaruit ze bestaan. Bekijk de specifieke packs om te zien uit welke maaltijden ze bestaan en om de voedingswaarden per gerecht in het pack in te zien.

Bestel een pakket met meal prep maaltijden, of stel de meal prep maaltijden helemaal zelf samen op onze site. Wij leveren de door jou bestelde maaltijden ingevroren bij je af. Zo leg je in no-time een voorraadje gezonde maaltijden aan in jouw vriezer en heb je keuze uit meerdere sportmaaltijden van jouw voorkeur wanneer je honger krijgt. Meal prep maaltijden verzorgen wordt wel heel gemakkelijk als je ze online uitzoekt bij -en aan huis laat bezorgen door- Fuelyourbody. Enkele voordelen van het bestellen van meal prep maaltijden bij Fuelyourbody op een rijtje:

 • Bespaar jezelf tijd door meal prep maaltijden bij FYB te bestellen. Je hoeft dan niet zelf een dagdeel op te offeren om de keuken in te duiken en meals te preppen, maar bestelt food prep maaltijden in no-time op onze site. Prep the food dus door maaltijden te bestellen
 • Je profiteert van een snelle bereidingstijd van de geprepte meal (alleen opwarmen) -> voorkom teruggrijpen naar ongezonde maaltijden
 • Gezond eten: bestel pakketten met meal prep maaltijden die voldoen aan jouw voorkeur en nuttig deze om jouw (eet)doelen te behalen
 • In ons assortiment vind je diverse meal prep maaltijdpakketten. De pakketten maken het mogelijk dat je in één keer meerdere gezonde maaltijden in huis haalt, maar daarbij wel gevarieerd kunt blijven eten.

Laat FYB jouw meal prep maaltijden verzorgen!

Ben jij fanatiek aan het sporten en vind je meal prepping lastig? Dan zit je bij Fuelyourbody dus goed: bij ons kun je gemakkelijk betaalbare en eiwitrijke fitness maaltijden bestellen! Wij verzorgen jouw meal prepping en bereiden onze maaltijden met verse ingrediënten en zonder toevoeging. Na bereiding van de voeding met eiwitten, worden onze maaltijden meteen ingevroren waardoor de voedingswaarde behouden blijft. Onze maaltijden zijn leverbaar in verschillende groottes met verschillende voedingswaarden. Je kunt het geheel afstemmen op jouw behoeftes, wat het ook geschikt maakt voor een bodybuilding dieet.

Meal prep maaltijden van Fuel Your Body

Wij zijn van mening dat gezond en eiwitrijk eten voorbereiden veel tijd kost. Dit kan ervoor zorgen dat je weleens besluit om minder gezond te eten. Bij Fuelyourbody helpen we je graag om dit te voorkomen, middels onze gezonde maaltijden. Wij geven je de mogelijkheid om met één druk op de knop je eigen maaltijd samen te stellen:

 • - De maaltijden zijn bevroren dus de keuze is aan jou wanneer je het nuttigt;
 • - Onze voeding is laag in zout;
 • - Op gewicht en voorkeur gemaakte maaltijden;
 • - Voeding met de perfecte macroverdeling;
 • - Keuze uit: koolhydratenbronnen, vlees, vis en groenten;

Over Fuelyourbody

Wij, drie fitnessfanaten, zijn begin 2015 begonnen met Fuelyourbody. Op de leeftijd van 14 jaar zijn wij onder begeleiding, met fitness/krachtsport begonnen. Om een beter resultaat te kunnen behalen, ging op den duur de juiste voeding een steeds grotere rol spelen, waardoor onze interesse in gezonde voeding steeg. Daarom zijn wij begonnen met het experimenteren om lekkere, gezonde en variërende fitness maaltijden te ontwikkelen voor sporters en mensen die veel waarde hechten aan eerlijke en gezonde voeding. Na zes jaar hebben wij uiteindelijk besloten om met iedereen onze gezonde maaltijden te delen via Fuelyourbody.

Probeer onze meal prepping maaltijden

Heb jij interesse in onze gezonde fitness maaltijden en zou je ook wel wat tijd willen besparen met meal prepping? Wacht dan niet langer en vraag hier direct jouw eiwitrijke maaltijd aan!

loader
Bezig met laden...