Eten voor het sporten

3
Resultaten
 • High Protein Toast - BBQ Chicken Cheese [2 Stuks]
  KCAL216
  E19
  K12
  V10
  € 6,95
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
 • High Protein Pancake/Crêpe ø28cm [2 stuks]
  KCAL275
  E28
  K27
  V6
  € 7,25
 • Rijst met kip en broccoli maaltijd
  KCAL408
  E41
  K50
  V4
  € 6,65
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

wat eten voor het sporten

Wat eten voor het sporten

Als je gaat sporten is het belangrijk dat je lichaam genoeg energie heeft, dit is belangrijk voor de spieropbouw in je lichaam waar verschillende voedingstoffen voor nodig zijn. Eten voor het sporten is dus erg belangrijk, maar te kort voor het sporten eten is ook weer niet goed omdat je maag-darmkanaal en je spieren dan tegelijk om bloedtoevoer vragen wat voor maagklachten kan zorgen. Kortom, een lastig dilemma. Een bekend gezegde in de sportwereld is dat 80 procent van je dieet moet bestaan uit ‘’heel’’ voedsel. Dit houdt in dat deze producten minimaal zijn bewerkt. Het is begrijpelijk dat je misschien niet meteen kan bedenken wat hiermee bedoeld wordt. Heel voedsel zijn producten die eruitzien zoals ze ook zijn begonnen zoals: Vlees, vis, groenten en aardappels. Al deze producten zijn uitermate geschikt voor het maken van een goede maaltijd voor het sporten en voorziet je van de juiste voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een zware work-out. Een handige tip om dit soort producten te herkennen is door te kijken naar de ingrediënten lijst. Ontbreekt deze op het product? Dat betekent dat het product maar één ingrediënt heeft en dus niet is bewerkt. Geen zin of tijd om zelf elke dag te koken? Fuelyourbody heeft een ruim assortiment maaltijden die bedoeld zijn om te eten voor het sporten. Hiermee heb je voor elk moment in een hand omdraai een maaltijd op tafel.

Lichte maaltijd voor het sporten

Heb je toch niet zo veel tijd voor het sporten en wil je toch een lichte maaltijd voor het sporten nuttigen, dan doe je er wijs aan om producten met veel vetten, eiwitten of voedingsvezels eventjes rechts te laten liggen. De maaltijden uit deze categorie zijn speciaal geselecteerd om te eten voor het sporten en voorkomen dat je last krijgt van je maag tijdens het sporten.

Hoe lang voor het sporten eten

Wil je een goede maaltijd voor het sporten eten dan is het belangrijk dat je dit ruim doet voor het sporten. Zorg er in ieder geval voor dat je hier een tijdsbestek van 2 tot wel 3 uur voor neemt zodat je lichaam genoeg tijd heeft om het eten te verwerken. Nu kan het weleens voorkomen dat je niet zo veel tijd hebt tussen bijvoorbeeld als je snel vanuit het werk eventjes wilt sporten. Ga dan niet alsnog een goede maaltijd voor het sporten eten maar probeer hier een lichte maaltijd voor het sporten van te maken door het te veranderen in een tussendoortje. Een tussendoortje zorgt ervoor dat je grootste honger toch even wordt gestild en dat je lichaam voldoende voedingstoffen bevat.

Wij bieden sporters het gemak om het juiste eten voor het sporten binnen een handomdraai op tafel te zetten. Maak het jezelf gemakkelijk bij het behalen van je doelen door te zorgen dat je altijd een aantal van onze maaltijden voor het sporten in huis hebt.

loader
Bezig met laden...